Achtergrond Henny

PsychologieIk kom uit de theaterwereld waar ik veel leerde over gedrag.
Toen ik gevraagd werd voor bedrijfstrainingen met rollenspel professionaliseerde ik dat met de studie A&O psychologie en alle vormen van Counselling.
Ik werkte enkele jaren als Bedrijfscounsellor in dienst van de Politie en deed veel ervaring op met clienten met trauma’s, conflicten, mediation en werkdruk.

Ik heb mijn beroepsgeheim en hanteer de AVG.
 
 Opleiding en ervaring
- Docent Drama (workshops binnen de Politie, Ziekenhuizen, Inloophuizen, Patientenvereniging, Beroepsvereniging);

- Bedrijfscounsellor; Arbeids- en Organisatiepsychologie; Arbeidspsychologie en Sociologie (praktijkvoering binnen de Politie);
- Supervisor; Stress & Crisis-Counselling. PSBK, HBO Bachelor MWD (Sinds 2012 eigen praktijk in Vlaardingen;

Bijscholingen 2011 tot en met 2019
Huiselijk geweld/ DSM-IV / persoonlijkheids-stoornissen/ Groeps-supervisie o.b.v. back stage model/ Lover Boys/ Burn-out / Rouw/ Trauma-Tekenen/ Depressie / Eetstoornis / DSM-V / Narratieve hulpverlening./ Mindfulness / Hechtings-problematiek / HBO Bachelor Maatschappelijk Werk / Supervisie / Psychosociale Basiskennis / Aandoening aan de Alvleesklier / Crohn en Colitis Ulcerosa/ Hoogsensitiviteit / Tinnitus./ Voice Dialogue / DSM5 en Transactionele Analyse.

Praktijk
Zie pagina contacten


Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) en voldoe ik aan de HBO eisen van de Zorgverzekeraars:

rbcz logo transp

Geregistreerd RBCZ/TCZ

Logo LVPW

Lid LVPW 

logo scag  SCAG. Stichting Complementaire en alternatieve Gezondheidszoeg.
Het centrum voor klachten- en geschillenafhandeling in de complementaire zorg.