Vervolg workshops

Op basis van de uiteenzetting over workshops heb ik de mogelijkheid om meerdere vormen van workshops te geven.
Hieronder dan ook de workshops die ik kan faciliteren.
ben je je eigen beste vriend
 
Groepssupervisie -
intervisie o.b.v. het Back Stage model.
Een individueel praktijkprobleem of vraag wordt ingebracht. De groep functioneert als een reflecterend team op het dilemma dmv hypothetische stellingen. Hierdoor wordt er vanuit verschillende perspectieven gekeken. In uitgebreid onderzoek van het Karolinska Instituut van de universiteit Stockholm is de effectiviteit van dit model in ziekenhuis- en overheidsinstellingen aangetoond.
Coaching met Voice Dialoque
Wij hebben allemaal meerdere ikken in ons. De een is je saboteur, de ander je passieve of de levensgenieter. Ik vergelijk het graag met een busrit. WElke ik zit aan het stuur en welke ik is daardoor naar je kofferbak verbannen? Kan zowel individueel als in een leuke workshops voor een groepje van 6 tot 10 deelnemers? 
Kijkenindezielvande/ Coach / vrijwilliger / Therapeut enz Een interactieve workshop met CasusTeam® (representanten van de werkvloer of je team of vereniging) toegespitst op beroepsgroepen. Ook jij loopt in je beroep wel eens tegen je eigen grenzen aan. In deze workshop krijg je de kans in een veilige setting je eigen kwetsbaarheid te ervaren en te tonen.  Mail je naam, adres en telefoonnummer dan geef ik verder alle gewenste informatie.
WorkshopsOpdeWerkvloer met het “ CasusTeam®” (representanten van je team of werkvloer)
Een interactieve workshop voor de werkvloer of een team. Een laagdrempelige werkwijze om naar jezelf en het team te kijken, vol humor. Dit werkt al sinds 2008 met succes ook binnen de overheid, vereniging en ziekenhuispersoneel, Artsenfederatie. Hoe werkt het?   Een kok kan ook niet uitleggen hoe iets smaakt. Eerst proeven dat kan natuurlijk altijd. Bel me dan maken we een afspraak.
 

In alle gevallen kan je me bellen voor informatie op 06-38228355 (tussen 9 & 21 uur op werkdagen).
Of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.